FÖR PRIVATPERSONER

Vi är ett serviceföretag med gröna tjänster och vita jobb!, och du kan självklart nyttja RUT-avdraget med oss, då du bara betalar 50 % av arbetskostnaden.

FÖR FASTIGHETER

Kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan sköta om era fastighet väl. Vår målsättning är att ge bästa service, skapa och tillhandahålla en långsiktig kvalitet.

FÖR FÖRETAG

Viktigaste är att kunden är nöjd med resultatet. Vi vill gärna hjälpa er att hålla det fint och fräscht i era lokaler genom en bra och professionell städtjänst.

Din servicepartner i Storstockholm

Hyr en skylift med förare

Att hyra en skylift med en erfaren förare hjälper dig att utföra höjdarbeten på ett smidigt och säkert sätt. Förutom att det kan kännas tryggt att ha en erfaren förare med i korgen kan du oftast även utföra jobbet snabbare i och med att du behöver bara koncentrera dig på arbetet. Även hyreskostnaden kan bli lägre, då snabbare utförda arbeten oftast innebär kortare hyrestid.

 

Varför ska jag välja Almestar Multiservice AB?

Vi utför tjänster för små liksom stora företag

Populära tjänster

Almestar Multiservice AB utför både privattjänster och företagstjänster samt bemanning

Flytthjälp

Vi hjälper till med flytt och städ

Flytt kan vara stressigt och tar tid från det du egentligen vill göra – låt oss ta hand om det. Vi ordnar packning, flytt och flyttstädning. Vi tömmer också förråd. Vår inställning är att hitta lösningar som är anpassade efter dig som kund, allt för att du skall känna dig nöjd och få den flytthjälp du behöver.

Boka hjälp
Kompetent lagerpersonal uthyres

Lagerarbetare - truckförare

Hyr du personal av oss får du tillgång till rutinerade, välkvalificerade medarbetare under exakt de dagar, veckor eller månader som är aktuella. Du betalar oss ett fast tim-, vecko- eller månadsarvode. När du hyr personal tar du inga risker. Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivareavgifter, semester- och sjukersättningar.

Ring oss nu!
Städhjälp

Företag, privatpersoner samt bostadsföreningar.

Golvvård, lägenhetsstädning, kontorsstädning, grovstädning, fönsterputsning, butiksstädning, byggstädning, trappstädning, flyttstädning, städning före eller efter fest med mera! Vi arbetar bland annat i skolor, butiker, offentliga lokaler, idrottshallar, fritidsgårdar, matsalar. Vi gör även enstaka städningar, när du har haft fest eller vill ha en storstädning.

Begär offert

Vår trevliga och kunniga personal

Vi kan ordna det mesta! Vi erbjuder tjänster inom hantverk, trädgård och hemmet men tveka inte att fråga oss om du behöver hjälp med något annat – vi fixar det mesta! Vi installerar el, målar, renoverar, bygger till, bygger om, anlägger och underhåller trädgården, snickrar och bygger trall eller staket, städar inne, ute eller i garaget, kör till tippen och mycket, mycket mer. . .

 

Luis Almestar

VD/Personalchef

Mobil: 070 552 03 26
Telefon:
E-mail: info@almestar.com

Mobil: 073 691 23 23
Telefon:
E-mail: assistent@almestar.com

Almestar

Arbetsledare

Mobil:
Telefon:
E-mail:

Almestar

Teamledare

Mobil:
Telefon:
E-mail:

Kunders Rekommendationer. Ring för mer info!

Så nöjd! Allt var jättebra, proffessionellt och över förväntan. Anlitat Almestar två gånger för flytthjälp och tre gånger för städhjälp. Bokning, genomförande och fakturering har funkat klockrent. Tack!! Har redan rekommenderat er till vänner och kollegor.

Mathias A. /2016-01-13

Jag köpte packning, flytt och flyttstädning. Bra kontakt med företaget, de var punktliga, flexibla och noggranna. Fantastiska flyttkarlar ni hade under svår flyttning utan hiss från 3 trappor upp. Jag kan verkligen rekommendera Almestar Multiservice.

Joseph E./2016-02-15

Mycket bra och tillmötesgående flytt/städpersonal. Riktigt nöjd och kommer tipsa om dem till mina vänner och familj!

Johan J./2016-02-25

Kontaktuppgifter

Almestar Multiservice AB

Sätraängsvägen 10-12

182 36 Danderyd

Stockholms län

Vi har jour dygnet runt!

Tel: 08-755 72 38

E-mail: info@almestar.com

Hitta till Besöksadressen

Företagsuppgifter

Org. nr. 556927-6032

Bankgiro: 170-2661

Företaget har F-skattesedel, är momsregistrerade och betalar ansvarsförsäkring upp till 10 MSEK/Skada genom if skadeförsäkring.