Våra erbjudanden och underhållstjänster

HOME TJÄNSTER

Flytthjälp

Vi på Almestar Multiservice är snabba, effektiva och starka. Vi flyttar kontor. Med den kunskap vi har inom möbelmontering och transporter ser vi till att du som kund får bästa möjliga service.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Hyr transportbil/skylift

Vi har ett flertal transportbilar, både skåp- och lastbilar med baklyft. Vi erbjuder transport av olika sorts gods men även hämtning av grovsopor, bygg- och rivavfall samt möbler.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Grovsopor

Grovavfall och grovsopor hämtar vi när som helst och var som helst. Vi är snabba, starka och effektiva. Boka bara en tid med oss så hämtar vi dina sopor!

OFFERTFÖRFRÅGAN

Kontorsstädning

Ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Bra kontorsstädning kan bidra till mindre allergibesvär och en mer motiverad och arbetsvillig personal.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fastighetsstädning

Vi utför trappstädning åt bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare och fastighetsägare. Vi har professionell personal som utför trappstädning med känsla för miljö, kvalitet och service.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Trädgårdsskötsel

Vill du ha en fin trädgård, men saknar tiden, motvationen eller kunskapen? Vi erbjuder trädgårdsskötsel för privatpersoner såväl som fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

OFFERTFÖRFRÅGAN