Ditt kompletta serviceföretag

HOME MULTISERVICE

Vi tackar ja till små uppdrag!

Tjänsterna vi erbjuder är många då vi är ett komplett serviceföretag. Vi jobbar med fastighetsskötsel, företagsservice och städ. Vi skräddarsyr lösningar individuellt anpassade efter ditt eller ditt företags behov. Vi kan erbjuda fastighetsservice, företagsservice och entreprenad. Vidare kan vi inom städ erbjuda; Byggstäd, flyttstäd, fönsterputs, golvvård, hemstäd, företagsstäd och trappstäd. Vi erbjuder allt inom samma företag och jobbar med en hög kvalité!

OFFERTFÖRFRÅGAN
Alltid garanti
Ansvarsförsäkring
Miljöansvar
Löser problemen snabbt

Här är några områden vi kan erbjuda

Vi installerar el, målar, renoverar, bygger till, bygger om, anlägger och underhåller trädgården, snickrar och bygger trall eller staket, städar inne, ute eller i garaget, kör till tippen och mycket, mycket mer…

Inköp och transport

Vi har ett flertal transportbilar, både skåp- och lastbilar med baklyft. Vi erbjuder transport av olika sorts gods men även hämtning av grovsopor, bygg- och rivavfall samt möbler och oavsett om du vill hyra en skåpbil eller lastbil så har vi fordon i olika storlekar. Du kan välja hur länge du vill hyra din skåp- eller lastbil. 

Du kan göra en förfrågan här >>> eller ringa direkt på 070 552 03 26 Välkommen!

Ångtvätt/Högtryckstvätt

Ångtvätt, det miljövänliga alternativet för rengöring, där vattenånga utan kemiska rengöringsmedel används för att lösa fett och smuts. Het ånga löser mycket effektivt kalkavlagringar fett, mögel, fönster, duschkabiner, glas, kranar, kakel, fogar, värmeelement, keramikhällarolja helt utan kemiska tillsatser.

Med vår högtryckstvätt kan vi rengöra i stort sett alla nedsmutsade ytor och material, till exempel träterrasser, balkonger, staket, markiser, pooler, båtar, byggnadsställningar, och mossbelagda ytor.

Golvslipning/Golvläggning

​Vi utför golvslipning av alla typer av trägolv, från slitna parkettgolv hemma hos privatpersoner till stora golvytor i ett kontorslandskap. Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi en bred kunskap om olika ytbehandlingar samt god materialkännedom. Vi kan hjälpa dig med alla typer av parkettgolv, oavsett om det handlar om parkettslipning, parkettläggning eller renovering av ett slitet golv. Oavsett hur slitna golven är så garanterar vi att vår golvslipning ger ditt golv nytt liv igen. Offertförfrågan >>>

Möbelmontörer

Behöver du hjälp att montera möbler, sätta upp tavlor eller skruva ihop senaste IKEA-inköpet? Vi monterar allt från företagets nya skrivbord och privatpersonens nya bokhylla, till att sätta upp whiteboardtavlor, elfa system och tv skärmar. Om ni önskar tar vi hand om allt från inköp, leverans till montering. Det enda ni behöver göra är att lägga in en beställning hos oss så ordnar vi resten.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag >>>

Vi tackar ja till små uppdrag!

Så nöjd! Allt var jättebra, proffessionellt och över förväntan. Anlitat Almestar två gånger för flytthjälp och tre gånger för städhjälp. Bokning, genomförande och fakturering har funkat klockrent. Tack!! Har redan rekommenderat er till vänner och kollegor.

Mathias A. /2016-01-13

Jag köpte packning, flytt och flyttstädning. Bra kontakt med företaget, de var punktliga, flexibla och noggranna. Fantastiska flyttkarlar ni hade under svår flyttning utan hiss från 3 trappor upp. Jag kan verkligen rekommendera Almestar Multiservice.

Joseph E./2016-02-15

Mycket bra och tillmötesgående flytt/städpersonal. Riktigt nöjd och kommer tipsa om dem till mina vänner och familj!

Johan J./2016-02-25